Complete uitlaten of alleen RVS bocht voor Gilera & Piaggio 125cc 180cc 2 takt

Uitlaten voor Piaggio en Gilera 125/180cc motorblokken - WB Tuning

Op zoek naar een uitlaat voor je motor? Bekijk onze selectie van uitlaten van DDL Tuning, HT Motoren en PM Tuning voor Piaggio en Gilera 125/180cc motorblokken. Onze uitlaten zijn allround kanonnen waarvan verschillende gemonteerd kunnen worden op standaard cilinders maar ook op getunede cilinders. Op alle vlakken scoren onze uitlaten zeer goed! Geleverd met een losse uitlaatflens, ophangbeugel, verwisselbare tail en hoogwaardige dempers in verschillende kleuren. Bestel nu en profiteer van onze snelle levering en scherpe prijzen!

Een goede uitlaat verbeterd de prestaties van je motor

Een goede uitlaat voor een Piaggio 180cc 2-takt is belangrijk om de prestaties van de motor te verbeteren en het geluid sportiever te laten klinken. Er zijn verschillende soorten uitlaten beschikbaar voor de Piaggio 180cc 2-takt, waaronder de DDL Uitlaten voor 52 en 55 slag en de SPECIAL versies voor getunede motoren. HT Motoren uitlaat, PMTuning Pm59 uitlaat en de Sito Plus!

Veel verschillende soorten uitlaten

Er zijn verschillende soorten uitlaten beschikbaar voor Piaggio 2-takt motoren. De uitlaat zorgt voor geluidsdemping. Een goede uitlaat kan ook de prestaties van de motor verbeteren en de scooter sneller laten rijden.

Uitlaat 55 slag krukas

Er zijn standaard uitlaten beschikbaar voor Piaggio 2-takt scooters van het merk SITO. Daarnaast zijn er ook sportuitlaten beschikbaar die de prestaties van de motor kunnen verbeteren. DDL Tuning heeft bijvoorbeeld een speciale uitlaat ontwikkeld voor Piaggio 125-180cc motorblokken met een 55 slag krukas.