Snelle cilinders van TOP merken voor voor 125cc 180cc 2t

Kwaliteit cilinders voor Gilera & Piaggio 125cc 180cc 2 takt

Cilinders zijn een belangrijk onderdeel van de motor van jouw Piaggio & Gilera 125cc & 180cc. Ze regelen de compressie van de brandstof en zorgen ervoor dat de motor aanslaat. Bij WBTuning vind je een ruim assortiment aan cilinders, cilinderkoppen & hoge druk binnenkop voor jouw Piaggio & Gilera 125cc - 180cc, van verschillende kwalitatief hoogstaande merken.

De cilinder bepaalt voornamelijk hoe de scooter presteert. Het zorgt ervoor dat de mengsmering (benzine & olie) samen met lucht gemengd worden en onder hoge druk komen te staan, waardoor het uiteindelijk het mengsel tot ontploffing wordt gebracht. Vervolgens wordt de zuiger naar beneden geduwd door de kracht die tijdens de ontbranding vrijkomt.

Wat zijn Piaggio & Gilera 125cc 180cc cilinders?

Een Piaggio & Gilera 125cc 180cc cilinders cilinder is een buisvormige holte in een motor waarin een zuiger op en neer gaat. De cilinder wordt gevormd door de binnenkop en buitenkop. De binnenkop is het onderdeel dat direct contact maakt met de zuiger en de buitenkop is het buitenste onderdeel. Een cilinderkop is het onderdeel dat de toegang tot de cilinder afsluit en tevens zorgt voor de afvoer van de verbrandingsgassen.

Piaggio & Gilera 125cc 180cc cilinders van WBTuning

Bij WBTuning bieden wij Piaggio & Gilera 125cc 180cc cilinders & toebehoren aan van verschillende merken, zodat je kunt kiezen voor de cilinder of die het beste bij jouw wensen past. Op basis van wat jij belangrijk vindt kan je kiezen voor een cilinders van bijvoorbeeld Malossi & Gilardoni (getuned en ongetuned). Maar ook veel losse tuning en prestaties verhogende producten van o.a. DDL Tuning, HT Parts, AVDM Tuning, Toronda en Piaggio.

Ieder merk heeft zijn eigen kenmerken. De cilinders van DDL Tuning kunnen professioneel getuned geleverd worden, wat zorgt voor meer vermogen. HT Parts heeft cilinders met een speciaal bigbore ontwerp voor meer PK winst en ook losse hoge druk binnenkoppen voor een betere compressie. Ben je op zoek naar een sportieve uitstraling en is maximaal vermogen voor jouw niet belangrijk? De standaard ongetunde cilinders van Malossi zijn een uitstekende keuze voor de echte motorliefhebbers.

Vind de Piaggio & Gilera 125cc - 180cc cilinders die je zoekt bij WBTuning

Bij WBTuning hebben we Piaggio & Gilera cilinders die passen bij ieders voorkeur. Of je nu gaat voor een sportieve uitstraling, lange levensduur, goede prijs kwaliteit verhouding of originele onderdelen, bij ons vind je altijd de cilinder die aan jouw wensen voldoet.

Heb je een vraag over Piaggio & Gilera cilinders waarvan je het antwoord niet kunt vinden of heb je hulp nodig bij je keuze? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Bestel vandaag nog jouw Piaggio & Gilera cilinder en ervaar het verschil.